Selecteer een pagina

Persoonlijk, eerlijk en transparant!

24/7 (Whatsapp) support mogelijk!

Wij realiseren uw wensen en projecten!

Make it happen

Hard voor weinig,
maar nooit chagrijnig

 

De Rotterdamse mentaliteit!

FAQ

Veel gestelde vragen

Waar zijn jullie gevestigd?

De tijden veranderen! Zowel in de digitale wereld als in onze huidige wereld. Wij hebben daardoor geen eigen kantoorpand meer. Wij zijn gevestigd in een gezamenlijk bedrijvenpand met meerdere bedrijven. Zo blijven wij actief en in contact met diverse ondernemers!

Kunnen wij langskomen bij jullie op kantoor?

Natuurlijk! Graag zelfs. Wel even een afspraak inplannen. 

Kunnen jullie ook bij ons op locatie langskomen?

Jazeker! Dit doen wij met plezier. Zo kunnen wij ook direct de bedrijfscultuur en sfeer proeven. Dit nemen wij uiteraard mee in onze creatieve oplossingen voor uw project(en).

Ik ben een particulier. Kan ik ook bij jullie terecht?

Natuurlijk! Ook voor een particulier is het uiteraard mogelijk om een website en zelfs een webshop op te zetten. Wij leren u graag beter kennen en zullen aandachtig uw wensen beluisteren. 

Kan ik op de nr.1 positie komen in Google?

Dat is uiteraard mogelijk! Echter kunnen wij dat nooit garanderen. Een ieder die dat wel garandeert kunt u het beste links laten liggen. Wij garanderen wel dat u zo hoog mogelijk terecht komt in Google door middel van de juiste tools. In de praktijk zal je zelfs zien dat je dan toch vaak op de nr1 positie verschijnt. 

Moet ik mijn (oude) website blijven onderhouden?

Het antwoord is simpel: JA! Een website dient ten alle tijde actief te worden onderhouden en voorzien te worden van de benodigde updates en beveiligingen. Ook dient er regelmatig geanalyseerd te worden of uw website op de achtergrond nog optimaal en naar behoren werkt. Wij nemen dit graag uit handen van u. 

Ontwikkelen jullie ook mijn logo?

Dat is mogelijk! Wij kunnen uw logo ontwerpen en implementeren in uw bedrijf. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om content, zoals foto en video materiaal te ontwikkelen. Ook kunnen wij zorgdragen voor drukwerken voor uw bedrijf. 

Welke websites worden het meest bezocht?

Dat is simpel! De meest bezochte websites zijn Google, YouTube en Facebook. Dit zijn ook direct de websites waar je heel gericht op kan adverteren. Haal hier uw voordeel uit en neem contact met ons op.